Kari Loimu

Järjestöjen kehittäjä

Olen tehnyt järjestöjen kehittämistyötä lähes koko työurani, aina 1970-luvun alusta lähtien. Ensin olin vajaan kymmenen vuotta toimihenkilöiden ammattiylistysliikkeen palveluksessa ja sen jälkeen sitten muutaman vuoden liike-elämässä, Päätoimiseksi yrittäjäksi ryhdyin 1985.

Asiakkaina on ollut muun muassa ammattijärjestöjä kaikista keskusjärjestöistä, muita etujärjestöjä, potilasjärjestöjä ja muita yhdistyksiä. Työ on käsittänyt muun muassa koulutusta, työpajojen vetämistä, osallistumista järjestöjen kehittämishankkeisiin ja erilaisten ongelmatilanteiden ratkaisuun, lausuntoja ja työnohjausta.

Koulutuksen aiheena on ollut esimerkiksi hallitustyöskentely, järjestön johtaminen, yhdistyslaki, neuvottelutaito ja toiminnan suunnittelu. Kehittämishankkeina on ollut muun muassa sääntöjen uudistaminen, yhdistysten yhdistäminen ja vaalijärjestyksen laatiminen.

kari loimuKirjailija - KOULUTTAJA - KONSULTTI - TYÖNOHJAAJA - valokuvaaja - SIPULITIE

TIETOKIRJAILIJA

Olen kirjoittanut toistakymmentä kirjaa pääasiassa yhdistystoiminnasta

Viimeisimmät teokseni.   

Yhdistystoiminnan käsikirja kansi

Yhdistystoiminnan käsikirja
6. uudistettu painos

YhdistyksenABC kansi 195x300

Yhdistyksen ABC
2. painos 2015

Muita kirjoja muun muassa:

Järjestötekniikkaa sairaanhoitajiille 1974

Järjestö- ja kokoustieto, 1977

Tositoimiiin, 1986

Johda yhdistyksesi menestykseen, 2005

Kaksi artikkelia teoksessa Luonnonvalokuvauksen käsikirja (toim. Markku Saiha) 2011

Porttikiellosta parrasvaloihin – Suomen luonnonvalokuvaaajt SLV ry:n 40-vuotishistroriikki, 2017

 

Kuvaaja

Olen harrastanut valokuvausta teinivuosista lähtien ja valokuvauksen järjestötoimintaa 1980-luvulta lähtien. Olen ollut mukana muutamissa yhteisnäyttelyissä ja pitänyt yhden oman näyttelyn, joka kiersi runsaan vuoden ajan Suomessa ja Norjassa.. Satoja kuvia on julkaistu muun muassa kalentereissa, lehdissä, kirjoissa ja äänilevyjen kansissa.

Kuva-arkistossa on kymmeniä tuhansia valokuvia muun muassa Suomesta, Norjasta, Ranskasta, Espanjasta, Ruotsista, Galapagos-saarilta, Tansaniasta ja Yhdysvalloista.

Nettikuvagalleria. (Kuvien luvaton käyttö on kielletty)